A

 Beautiful
IMYMEMINE;

Wednesday, 27 January 2016 | 10:34 pm | 0 comments

i've try my best. Its kinda sad when you put all the blame on me. Why dont you comfort me? At least i can feel better.

pricked
Tuesday, 12 January 2016 | 5:53 pm | 0 comments


     Even if I blame you, who’s gone. I’m the one in pain. Just in case, don’t come back
You know that this will repeat again. We will end up talking like we did before and make meaningless promises and leave behind the lie of “forever”. Both of us will be alone again. I have love thorns. Are these the traces you left? Will I not see you again? You, who I cannot touch, should we stop for just a moment. It hurts so much that I can’t endure it. Love thorns prick me so I won’t forget you in this pain.

Friday, 18 September 2015 | 7:26 pm | 0 comments

Assalamualaikum..

Dah lama tak meluah rasa kat sini. Harini rasa mcm nak menulis pulak.

Emm, nak start dari mana eh.

Ingat lg masa first create blog ni aku baru  form 4 tak silap lah. Blog ni bukan blog personal pun asalnya. Dulu ni group blog, kiranya semua boleh tulis kat dalam ni. Tp tk lama lepas tu semua pakat busy dh tkdak masa nk updates. So, aku je lah yg updates tp tu pun boleh kira berapa kali je. Masing2 dah pakat ada komitmen lain yg lagi. Aku pun ada komitmen jugak cuma kadang2 boring jugak kan tktau nak buat apa.

Dekat blog ni kadang2 boleh jadi tempat nk luah segala perasaan yg terpendam selama ni dlm hati. Bukan semua benda kita boleh kongsi dgn org, org pun bukan nak sgt dengar cerita kita. Ye lah mmg Allah ada untuk dengar semua masalah ni. Aku mmg hari2 cerita mengadu dkt Allah semua masalah aku, just tulis blog ni untuk seronok2 release tension.

Bila masuk u ni level of stress ni dh mningkat ke tahap yg kadang2 aku rasa aku sendiri tkleh nak kawal. Kalau kt sekolah aku rasa aku tklah nangis sekerap skrg dkt u ni. Mngkin dkt sekolah tak matang lagi, tak berfikiran jauh lg tentang masa depan yg aku sendiri pun tktau cerah ke tak. Tp bila dh masuk u cara pemikiran semua dh berubah. Dah fikir macamna nk survive untuk future nnt. so, kena start struggle dari skrg. Sepanjang tempoh struggle tu lah Allah ja yg tau betapa serabutnya fikiran aku. Allah ja yg tau berapa kali air mata ni jatuh. Allah ja yg tau betapa lemahnya hamba ni yg hidup hanya bergantung dkt DIA. Aku bukan lah nak poyo ke apa tp aku rasa mungkin tak mampun nak survive aku tkdak Allah untuk mengadu segala masalah aku ni.

Truly said, sepanjang aku study ni, kalau aku ada masalah, stress ka mst mengadu dkt DIA dlu. Aku rasa bila aku mngadu tu aku tau Allah akan tolong aku, aku tau Allah tgh dengar semua masalah aku, aku tau Allah dah rancang semua yg bakal jadi dalam hidup aku cuma cepat atau lambat. Setakat ni aku rasa tak terkira doa aku yg Allah makbul. Tak terkira. Yg penting believe in HIM.

Rasanya smpai sini dlu kot, dah maghrib ni. InshaAllah kalau ada rezeki jumpa lagi. Assalamualaikum ♡

# 3
Sunday, 7 July 2013 | 8:41 pm | 0 comments

Tiada kata yang dapat meluahkan perasaan, 

Kali ini, lukisan dan gambar juga gagal.
Terima kasih atas kasih persahabatan. 
Mungkin kita perlahan lahan terpaksa belajar dengan perpisahan.